Referenties

Onderstaand leest u enkele referenties van onze cliënten betreffende de resultaten van onze dienstverlening.

Logo_Van_Lambalgen Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van de juristen van Arendsen & Blokzijl. Zij hebben ons deskundig bij gestaan, voorzien van diverse professionele adviezen en het opstellen van de benodigde juridische documenten. Wij konden met alle onze vragen bij hen terecht. Een absoluut pluspunt is de persoonlijke betrokkenheid en de strijdbaarheid van de juristen. Eveneens is de prijs-kwaliteit verhouding zeer acceptabel voor een kleine organisatie zoals wij.Al met al zijn wij zeer te spreken over de professionele dienstverlening en de persoonlijke betrokkenheid die ons is geboden. Ook met oog op het uiteindelijke resultaat zijn wij heel blij. Echt een aanrader.

Schoonmaak/Servicebedrijf van Lambalgen

logo-edurado Melissa Arendsen heeft bij Uitgeverij Edurado geheel zelfstandig een doelgroepenonderzoek opgezet waarin ze op een overzichtelijke manier alle opties inzichtelijk heeft gemaakt, waarna wij de juiste keuzes konden nemen. Haar opvallende vaardigheden: precisie, volledigheid, accuratesse, meedenken en juridisch kundig. Arlou Smolders, Uitgeverij Edurado.

EDURADO

logo_klondyke Bij Klondyke Boeken in Almere Buiten en Almere Poort hebben we Melissa leren kennen als een pittige tante die van aanpakken weet en die makkelijk de vele verschillende administratieve taken wist op te pakken. Daarnaast viel op hoe vriendelijk ze naar klanten was aan de telefoon en zagen we dat ze verschillende initiatieven nam om processen eenvoudiger te maken. Matthijs ten Brink, Klondyke Boeken Almere.

Antiquariaat Klondyke